30/7/09

Volem consells per cuinar!


La Maria, la meva amiga, està més malalta del que s'imagina, ella no sap menjar adequadament i la volem ajudar.

Ella pensa que una operació li resoldrà tot, el que l'anima és aquelles altres nostres amigues que ho han superat per mitjà del quiròfan.

Ens hem proposat que a través del meu bloc volem aprendre de la comunitat virtual mètodes i formules per cuinar d'una determinada manera i a veure si així podem aconseguir emocionar a la Maria que cal molta voluntat i ganes de curar-se, a veure si som a temps perquè no arribi al quiròfan.

Crec que hauríem de partir de uns quants principis i agrairem l'ajuda de tots aquells que d'una manera o altre han superat la malaltia primer pel canvi d'hàbits en el menjar i altre l'esforç mental que representa.

Sabem que no podem cuinar amb gaire oli, que hem de menjar de tot i hem de d'oblidar alguns aliments, però si que hem d'utilitzar alguns aliments lights.

Les amanides en principi ja son l'essència d'una bona dieta, però el que volem descobrir son receptes noves. També tenim clar que tota la carn que es pot menjar ha de ser a la planxa, a la brasa o bé a la graella.

Una de les nostres primeres preguntes és com podem fer un sofregit sense oli?.
Els ingredients són: la ceba, el tomàquet, el pebrot,arros, calamars i algun marisc

Moltes gràcies si ens podeu ajudar-nos a nosaltres hi a tots aquells que ho llegeixen.