25/11/09

EMPASTIFAR?


Empastifar!, l'altre dia vaig sentir al Ex President Pujol que utilitzava aquesta paraula en un to acusador, la dirigia cap a les altres formacions polítiques, sospito que a una concretament.
Voldria pensar que la va utilitzar per excusar-se i intentar posar a tothom en el mateix sac,i per no dir la paraula maleïda, corrupció!.
En defensa de la gran majoria de polítics es que no es pot parlar en general, no tothom fa practiques estranyes, els qui les practiquen moltes vegades venen impulsades per l'avarícia, per la permanència durant molt de temps en el mateix lloc, la confiança i sobretot perquè aquestes persones perden de vista la realitat i la legalitat. D'aquest tipus de persones en hi ha a totes les esferes socials, tant en la política com en el mon de l'empresa, la banca i sinó... perquè hi ha estafes i pèrdues milionàries?.
Hem de treballar perquè la ciutadania vagi a expressar el seu vot perquè algú altre governarà!, i si no, jo encoratjo a aquestes persones que s'acostin i ens ajudin a canviar el mon polític.