29/5/09


Aquests dies hi ha com una alegria i optimisme diferent, de ben segur que aquest estat és un parèntesis a la realitat del difícil dia a dia.

El moviment econòmic que ha generat anar a Roma de ben segur que alguns mitjans de transport els hi ha suposat una petita injecció per poder obtenir uns resultats econòmics millors.

Hem vist com molta gent ha fet un esforç per viure en directe el triplet que ha fet el barça, el millor equip del mon, i els altres hem restat a casa i veure a través dels mitjans de comunicació aquesta eufòria. El que jo personalment no entenc, és tot el desplegament informatiu dels mitjans públics a Roma, la paradoxa és de que no podien entrar al camp i el que intentaven és transmetre l’ambient de fora i jo crec que no ho van aconseguir.

14/5/09

El barça


Crec que el barça serà un mitjà per fer teràpia col·lectiva d'il·lusió. Ja ens haviem oblidat de que vol dir guanyar,o estar contents?.

10/5/09

Inici

Dissabte vaig assistir al taller de blocs i arrel del que vaig escoltar m'he atrevit a començar a escriure en el meu propi bloc. Així que veuré el que sóc capaç de fer.